Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

eHealth

eHealth gaat over digitale toepassingen in de zorg: het gebruik van informatie- en communicatietechnologie ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid en de gezondheidszorg. Patiënten en artsen kunnen zo via de computer diagnoses stellen, uitslagen communiceren en informatie uitwisselen.
Denk aan het online doorgeven van bloedstollingswaarden en glucosewaarden door patiënten, videocontact met thuiszorg, domotica, het gebruik van Apps, teleconsultatie tussen artsen en telemonitoring van patiënten met chronische aandoeningen. Dit draagt bij aan betaalbare, toegankelijke en kwalitatief goede zorg en leidt tot meer eigen regie voor patiënten.

In onze praktijk wordt gebruik gemaakt van een Elektronisch Patienten Dossier. Verder gebruiken we Teledermatologie, een vorm van teleconsultatie via Zorgdomein. Via Ksyos wordt gebruik gemaakt van teleconsultatie ritmestoornissen en GGZ. We maken gebruik van Therapieland, een online therapiemodule voor onze patiënten met psychische klachten. En tot slot kunnen onze patiënten gebruik maken van een patiëntenportaal, MijnGezondheid.Net