Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

MijnGezondheid.Net

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. U kunt niet alleen online een vraag stellen (eConsult), maar ook een afspraak maken voor het spreekuur van de huisarts of de praktijkondersteuner. Daarnaast is het mogelijk een samenvatting in te zien van uw persoonlijke medische dossier, inclusief uw medicijngebruik. Zo heeft u altijd en overal inzage in uw eigen gezondheid. En gaat u op reis? Neem dan een uitdraai mee van uw medicatiepaspoort. Mocht er wat zijn, dan heeft u alle relevante gegevens bij de hand. Makkelijk, betrouwbaar!

Wat hebt u nodig om deel te kunnen nemen? Om de beveiliging van uw gegevens te borgen wordt er gewerkt met Dig-id met SMS. Deze heeft u dan ook nodig, naast een mobiele telefoon (voor het ontvangen van een beveiligingscode via SMS)  en een emailadres. Inloggen kan via de inlog button op onze website www.vandersluis-lentelink.nl of rechtstreeks op www.mijngezondheid.net Het gebruik van de Dig-id app maakt het alleemaal nog makkelijker.

U kunt zich aanmelden voor MijnGezondheid.net via het Contactformulier.
We hebben van u nodig, uw naam, geboortedatum, emailadres en 06-nummer.

folder MijnGezondheid.Net

 

MijnGezondheid.net: Makkelijk. Betrouwbaar (e-Afspraak, e-Consult) from PharmaPartners on Vimeo.

inlog button MGN