Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

e-Consult

U kunt het Contactformulier gebruiken voor niet medische zaken. 
Voor medische zaken willen we liever dat u gebruik maakt van het e-Consult.

Graag zouden wij willen dat u voortaan voor het e-Consult gebruik gaat maken van ons patiënten portaal. Dit patiënten portaal heet MijnGezondheid.net. Het patiënten portaal is een betrouwbare, digitale, goed beveiligde toegang tot een deel van uw medisch dossier. U kunt een samenvatting in zien van uw persoonlijke medische dossier en online vragen stellen en zo rechtstreeks communiceren met huisarts, praktijkondersteuner en de assistente. Via dit portaal bieden wij u ook de mogelijkheid om een afspraak te maken op het spreekuur. Verder kunt u via het portaal uw eigen dossier beheren, lab uitslagen bekijken en herhaalrecepten bestellen.

Wat hebt u nodig om deel te kunnen nemen? Om de beveiliging van uw gegevens te borgen wordt er gewerkt met Dig-id met SMS.Deze heeft u dan ook nodig, naast een mobiele telefoon (voor het ontvangen van een beveiligingscode via SMS)  en een emailadres. Inloggen kan via de inlog button op onze website www.vandersluis-lentelink.nl of rechtstreeks op www.mijngezondheid.net Het gebruik van de Dig-id app maakt het alleemaal nog makkelijker.

U kunt zich aanmelden voor MijnGezondheid.net via het Contactformulier.
We hebben van u nodig, uw naam, geboortedatum, emailadres en 06-nummer.

Meer informatie over het e-Consult, leest u op http://www.thuisarts.nl/news/e-consult-bij-eigen-huisarts

Klik hier voor meer informatie over MijnGezondheid.Net